Informácia pre študentov NHF, FPM a FHI

 

Vážené študentky, vážení študenti,

od budúceho akademického roka začnete navštevovať kurzy druhého cudzieho jazyka podľa Vášho výberu.

Upozorňujeme, že kurzy druhého cudzieho jazyka nie sú určené pre začiatočníkov. Účasť na výučbe je podmienená minimálnou vstupnou úrovňou A2.

Overenie vstupnej úrovne prebehne formou online testu. Absolvovanie vstupného testu je podmienkou pre zápis do kurzu 2. cudzieho jazyka.

Tento test robíte vo svojom vlastnom záujme. Podvádzanie nemá žiadny význam – ide o to, aby ste sami zistili, či máte potrebnú minimálnu úroveň znalosti Vami vybraného cudzieho jazyka, ktorá bude od vás vyžadovaná na vyučovaní.

Online testy budú sprístupnené v dňoch 15. – 21. apríla 2024.

Otestovať sa môžete po kliknutí na link príslušnej fakulty a cudzieho jazyka. Test si môžete urobiť aj z viacerých jazykov, pokiaľ váhate, ktorý ovládate na lepšej úrovni (nemecký jazyk sa netestuje, no rovnako platí vstupná úroveň A2).

Časový limit testu je 15 minút, počas ktorých vyberáte správnu odpoveď z viacerých možností. Minimálna hranica pre úspešné zvládnutie testu je 50%.

V prípade, že podmienku vstupnej úrovne nesplníte, máte čas na doučenie sa do začiatku nového akademického roka.

O výsledkoch budete informovaní po skončení testovania.

V prípade akýchkoľvek otázok sa obracajte priamo na vedúcu Katedry románskych a slovanských jazykov FAJ na adrese:

Nech sa páči, vyberte si link:

Francúzsky jazyk: https://forms.office.com/e/3WQDRu9mit

Ruský jazyk: https://forms.office.com/e/h7XRQfgqci

Španielsky jazyk: https://forms.office.com/e/22nmevFSur

Taliansky jazyk: https://forms.office.com/e/NG6DP173DK

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.