V termíne od 20. júla do 31. augusta 2023 bude otvorený systém AIS2 na prihlasovanie študentov NHF na zápis do vyšších ročníkov.

Študenti majú možnosť vybrať si termín zápisu podľa ponuky takým spôsobom, ako sa prihlasujú na skúšky. Predmet s názvom „Zápis...“ nájdete v „C“ predmetoch v zápisnom liste na akademický rok 2023/2024. V poznámke k danému termínu je uvedené, pre ktorý študijný program je termín určený.   

Upozorňujeme, že neprihlásení študenti sa nebudú vedieť zapísať do vyššieho ročníka! Vzhľadom na náročnosť všetkých procesov spojených so zápisom  Vás prosíme o dôsledné dodržiavanie časového harmonogramu. Na zápis si nezabudnite priniesť vypísané tlačivo „Čestné vyhlásenie, ktoré nájdete na našej stránke. Zapísať Vás môže aj iná osoba, ale len v termíne, na ktorý sa prihlásite v AIS2.

Zápis sa uskutoční prezenčnou formou (osobne) v termíne od 6. septembra do 14. septembra 2023 od 8,00 do 15,00 hod. na študijnom oddelení NHF podľa dňa a času, ktorý si študent zvolil v AIS2. 

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.