Volebná komisia pre doplňujúce voľby do študentskej časti AS NHF a AS EU v Bratislave týmto v súlade so Zásadami volieb AS NHF a AS EU vyhlasuje doplňujúce voľby do AS NHF a EU a zverejňuje pravidlá, termín a spôsob uskutočnenia volieb.

 

Voľby sa vyhlasujú na 1 neobsadené miesto študentského zástupcu v akademickom senáte NHF - 1 miesto za prvý stupeň štúdia. 

Voľby do AS EU sa vyhlasujú na jedno neobsadené miesto bez ohľadu na stupeň štúdia. 

Návrh kandidátov môžu podávať všetci študenti akademickej obce, ktorí kandidáta nominujú do 21.02.2023 v čase do 12:00 formou zaslania emailu z oficiálnej univerzitnej adresy (s nastavením o doručení a s nastavením o prečítaní emailu) na emailovú adresu: a súčasne na emailovú adresu kandidáta.

Návrh kandidáta obsahuje:

- meno a priezvisko navrhovaného kandidáta

- stupeň štúdia, študijný program

- oficiálnu univerzitnú emailovú adresu kandidáta

- telefonický kontakt.

Navrhovateľ musí špecifikovať v predmete emailu na aké miesto navrhuje kandidáta (AS NHF resp. AS EU). V prípade chýbajúcej špecifikácie bude návrh neplatný. 

Navrhnutý kandidát zašle potvrdenie prijatia kandidatúry na emailovú adresu z oficiálnej univerzitnej adresy do 21.02.2023 do 15:00 hod. (s nastavením o doručení a s nastavením o prečítaní emailu) v znení:  
 
„Súhlasím s kandidatúrou do AS NHF/AS EU a dávam týmto súhlas na spracúvanie a uchovávanie mojich osobných údajov podľa Zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení́ niektorých zákonov, pre potreby volebnej komisie pre doplňujúce voľby do AS NHF a AS EU v Bratislave. Súčasne súhlasím so zverejnením mojich údajov pre potreby doplňujúcich volieb do AS NHF a AS EU v Bratislave.“ 

Zoznam kandidátov zverejní volebná komisia najneskôr 22.02.2023 na výveskách Študentského parlamentu NHF v zmysle Zásad volieb NHF EU v Bratislave do AS NHF EU v Bratislave.

Doplňujúce voľby do AS NHF a AS EU v Bratislave za študentskú časť sa uskutočnia prezenčnou formou  dňa 08.03.2023 v čase od 12:00 do 13:30, v miestnosti 1C02. 

Členovia študentskej časti akademickej obce NHF volia zástupcu spomedzi všetkých navrhovaných kandidátov priamym a tajným hlasovaním. Voľba bude prebiehať prezenčne v miestnosti 1C02.

Hlasovací lístok pre doplňujúce voľby do AS NHF EU v Bratislave bude obsahovať meno kandidáta za 1. stupeň štúdia. Hlasovať môžu len študenti akademickej obce NHF a budú môcť voliť maximálne 1 kandidáta za 1. stupeň štúdia.

Hlasovací lístok pre doplňujúce voľby do AS EU v Bratislave bude obsahovať meno kandidáta bez ohľadu na stupeň štúdia. Hlasovať môžu len študenti akademickej obce NHF a budú môcť voliť maximálne 1 kandidáta bez ohľadu na stupeň štúdia.

Zvolený bude ten kandidát, ktorý získa najvyšší počet hlasov. V prípade rovnosti hlasov o zvolení rozhodne žreb. K prípadnému žrebovaniu v deň volieb vyzve dotknutých kandidátov volebná komisia prostredníctvom emailu najneskôr do 15:00.

Volebná kampaň kandidátov nesmie prebiehať na oficiálnych webových stránkach a sociálnych sieťach NHF ako aj Študentského parlamentu NHF. Volebná kampaň nesmie byť diskriminačná a nemôže akýmkoľvek spôsobom zvýhodňovať vybraných kandidátov. V deň konania volieb platí volebné moratórium na akúkoľvek formu volebnej kampane.

Členovia volebnej komisie s emailovými adresami:

Bc. Róbert Palša -

Ing. Erika Majzlíková, PhD. –

Patrik Klimáček - pklimacek1@student.euba.sk

Náhradníci:

doc. Ing. Zuzana Brokešová, PhD. -

Richard Kosť -

Róbert Palša 

predseda volebnej komisie

Bratislava, 07.02.2023

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.