Volebná komisia pre doplňujúce voľby do študentskej časti AS NHF EU v Bratislave týmto v súlade so Zásadami volieb NHF EU v Bratislave do AS NHF EUBA vyhlasuje doplňujúce voľby do AS NHF za študentskú časť akademickej obce a zverejňuje pravidlá, termín a spôsob uskutočnenia volieb.

 

Voľby sa vyhlasujú na 1 uvoľnené miesto študentského zástupcu za 1. stupeň štúdia v akademickom senáte NHF.

Návrh kandidátov môžu podávať všetci študenti akademickej obce, ktorí kandidáta nominujú do 12.10.2022 v čase do 12:00 formou zaslania emailu z oficiálnej univerzitnej adresy (s nastavením o doručení a s nastavením o prečítaní emailu) na emailovú adresu: a súčasne na emailovú adresu kandidáta.

Návrh kandidátov obsahuje:

- meno a priezvisko navrhovaného kandidáta

- oficiálnu univerzitnú emailovú adresu kandidáta

- telefonický kontakt.

Navrhnutý kandidát zašle potvrdenie prijatia kandidatúry na emailovú adresu z oficiálnej univerzitnej adresy do 12.10.2022 do 18:00 hod. (s nastavením o doručení a s nastavením o prečítaní emailu). Zoznam kandidátov zverejní volebná komisia najneskôr 14.10.2022 na výveskách Študentského parlamentu NHF v zmysle Zásad volieb NHF EU v Bratislave do AS NHF EUBA.

Doplňujúce voľby sa uskutočnia prezenčnou formou

dňa 25.10.2022 v čase od 12:30 do 14:00, v miestnosti 2B50.

Členovia študentskej časti akademickej obce NHF volia zástupcu spomedzi všetkých navrhovaných kandidátov priamym a tajným hlasovaním. Voľba bude prebiehať prezenčne v miestnosti 2B50. Hlasovací lístok bude obsahovať meno kandidáta za 1. stupeň štúdia v rámci volieb do AS NHF EU v Bratislave. Hlasovať môžu len študenti akademickej obce NHF a budú môcť voliť maximálne 1 kandidáta za 1. stupeň štúdia.

Zvolený bude ten kandidát, ktorý získa najvyšší počet hlasov. V prípade rovnosti hlasov o zvolení rozhodne žreb. K prípadnému žrebovaniu v deň volieb vyzve dotknutých kandidátov volebná komisia prostredníctvom emailu najneskôr do 15:00.

Volebná kampaň kandidátov nesmie prebiehať na oficiálnych webových stránkach a sociálnych sieťach NHF ako aj Študentského parlamentu NHF. Volebná kampaň nesmie byť diskriminačná a nemôže akýmkoľvek spôsobom zvýhodňovať vybraných kandidátov. V deň konania volieb platí volebné moratórium na akúkoľvek formu volebnej kampane.

 

Členovia volebnej komisie s mailovými adresami:

Bc. Róbert Palša -

doc. Ing. Jana Kotlebová, PhD. -

Tomáš Varga -

Náhradníci:

Bc. Alexandra Gaherová -

doc. Ing. Kornélia Beličková, PhD. -

Bc. Róbert Palša

predseda volebnej komisie

V Bratislave, 05.10.2022

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.