Skúškové obdobie pre študentov 2. ročníka denného inžinierskeho štúdia a 3. ročníka externého inžinierskeho štúdia trvá od 2.5. do 20.5.2022.  

 Štátne skúšky (riadny termín) sa uskutočnia v termíne od 23.5. do 27.5. 2022 pre študentov všetkých študijných programov podľa vopred určeného časového rozpisu. 

Študenti sa na štátne skúšky prihlasujú prostredníctvom systému AIS v termíne od 9.5. do 11.5. 2022, bez ohľadu na skutočnosť, či majú absolvované všetky predmety a dosiahnutý ​potrebný počet kreditov. Kontrola dosiahnutého počtu kreditov sa uskutoční na študijnom oddelení pred štátnymi skúškami. Ak študent nebude mať splnené všetky podmienky a získaný minimálny počet kreditov ​(110), bude zo štátnic odhlásený. 

Štátnych skúšok v auguste 2022 sa môžu zúčastniť študenti, pre ktorých ide len o opravný termín resp. študenti, ktorí sa zúčastnili pobytu v rámci Erasmu. 

Ak sa študent neprihlási na riadny termín štátnych skúšok, je povinný sa zapísať do ďalšieho ročníka s povinnosťou úhrady školného. 

Štátnicové otázky sú zverejnené na stránkach príslušnej katedry. 

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.