Konzorcium projektu Erasmus+ KA2 D-COLLAB Vás pozýva na D-COLLAB MULTIPLIKAČNÉ PODUJATIE How to use digital technologies effectively in teaching and learning?

22. apríl 2022, 9:30-15:30  

Miesto konania: Spoločenská miestnosť NHF, Ekonomická univerzita v Bratislave, Dolnozemská cesta 1, 852 35,  Bratislava, Slovensko

Toto odborné podujatie je organizované so snahou predstaviť a diskutovať  skúsenosti s digitálnou výučbou a vzdelávaním počas pandémie Covid-19. Predstavíme výsledky z prieskumu medzi univerzitnými študentmi a učiteľmi zameraného na ich skúsenosti s online vzdelávacím procesom počas pandémie Covid-19. V diskusii sa tiež budeme venovať metódam a technologickým nástrojom, ktoré sú efektívne v digitálnom vzdelávacom prostredí. Podujatie sa koná v rámci implementácie projektu D-COLLAB a projektový tím sa podelí o svoje poznatky z týchto oblastí. Pozvaní zahraniční odborníci na digitálne vzdelávanie a tréningy budú prezentovať svoje postrehy a skúsenosti. Podujatie má slúžiť aj ako diskusné fórum, na ktorom budú mať účastníci príležitosť diskutovať o výzvach, ktorým v tejto oblasti čelili/čelia  a podeliť sa o svoje skúsenosti s digitálnym vzdelávaním. 

Pripojte sa k nám a vymeňme si poznatky a skúsenosti, nájdime spoločné možnosti pre ďalšiu spoluprácu!

Účasť na podujatí je pre všetkých účastníkov bezplatná.

Počet účastníkov podujatia je obmedzený. Registrujte sa hneď teraz!

Predbežný program je uvedený tu: D-collab_multiplier_event_program.pdf

Zaregistrujte sa na nasledovnom linku Registrácia TU

Na podujatí bude pre všetkých účastníkov zabezpečený bezplatný obed a občerstvenie.

Podujatie sa bude konať v ANGLICKOM JAZYKU.

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.