Milé študentky a študenti,

v prípade, že ste sa nedokázali prihlásiť na predmet v anglickom jazyku, tak ma kontaktujte emailom, moja adresa je  a priradím Vás do niektorého krúžku. V prípade, že ide o nemecký jazyk, potom kontaktujte Dr. Kuchárovú  , ak ide o románsky alebo slovanský jazyk kontaktujte dr. Kerestyho .

Predaj učebníc Market Leader  Up.-Int. sme zabezpečili cez dodávateľa, aby sme Vám ich mohli ponúknuť za zvýhodnenú cenu. Učebnica stojí 24.50 eur. Bežne sa táto učebnica predáva za 30 eur. Peniaze si prineste na prvú vyučovaciu hodinu

Na výučbu si nekupujte použité vyplnené učebnice! V prípade, že zistíme, že máte takúto učebnicu, budete si musieť zabezpečiť novú, nevyplnenú učebnicu!

Nie je povolené používať nelegálne stiahnuté učebnice v notebooku, tablete alebo telefónne. Nie je povolené používať skopírované učebnice, ide o porušenie autorských práv.

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.