Napriek súčasnej situácii, aj v tomto roku sa 12. júna 2020 podarilo zorganizovať fakultné kolo ŠVOČ na Národohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave. Prostredníctvom MS Teams štyria študenti 1. stupňa a šiesti študenti 2. stupňa odprezentovali svoje práce.

Komisia v zložení doc. Ing. Peter Árendáš, PhD, Ing. Eduard Nežinský, PhD, Ing. Andrej Přívara, PhD, Ing. Ľubomír Darmo, PhD, a Bc. Tomáš Mazán, vyhodnotila práce a zhodla sa na nasledovnom umiestnení:
 
Prvý stupeň
1. Oliver Kutiš s prácou "Fiškálna politika a príjmové nerovnosti v EÚ"
2. Patrícia Krupová s prácou "Chce si nás vláda kúpiť pred voľbami? Štruktúra a výška verejných výdavkov a príjmov v predvolebnom a povolebnom období v SR."
3. Adam Solčanský s prácou "Vplyv ekonomického blahobytu na mieru kriminality v podmienkach Slovenskej republiky"
 
Druhý stupeň
1. Bc. Tomáš Ševček a Bc. Tomáš Oleš s prácou "Eurozóna vo svetle optimálnej menovej oblasti"
2. Bc. Nina Sljuka s prácou "Proticyklický kapitálový vankúš v slovenskom bankovom sektore"
3. Bc. Adriána Valášková s prácou "Zvyšuje sa úroveň zadlženia krajín pred voľbami? Komparácia úrovne verejného dlhu a rozpočtového deficitu z hľadiska politického cyklu vo vybraných krajinách"
 
Teší nás, že sa študenti zaujímajú o študentskú vedeckú odbornú činnosť a všetkým zúčastneným budú pripísané 3 kredity za vypracovanú prácu. Odmenení získali motivačné štipendiá. 
 

Všetkým srdečne gratulujeme!

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.