Jedny voľby máme za sebou, no tým sa občianska povinnosť na tento rok nekončí.
Už za chvíľu sú tu ďalšie, o nič menej dôležité. Prečo je také potrebné dať svoj hlas vo voľbách do Europarlamentu 25. mája 2019, ako to ovplyvní fungovanie Európskej Únie a ako to ovplyvní Slovensko?
 
Odpovede na tieto a mnohé iné otázky sa dozviete v utorok 16.04.2019 v čase 12:30-13:30 v Spoločenskej miestnostiach V1 v Starej budove na diskusii organizovanej Národohospodárskou fakultou a Študentským parlamentom NHF v spolupráci so Zastúpením Európskej komisie na Slovensku.
 
Na pôde našej fakulty privítame vedúceho Zastúpenia Európskej komisie na SR, pána doc. RNDr. Ladislava Mika, PhD, ktorý sa ochotne porozpráva so študentmi o dôležitosti nadchádzajúcich volieb do Europarlamentu.
 
Bližšie informácie nájdeš v udalosti na Facebook-u: https://www.facebook.com/events/1648451088591800/

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.