Milí študenti EaP,

vzhľadom na skutočnosť, že na Univerzite Komenského v Bratislave (tzn. aj na Právnickej fakulte UK) platí pravidlo, že študentom na e-maily odpisujú iba v prípade, ak bol mail odoslaný z univerzitnej adresy, boli všetkým študentom študijného odboru EaP v dennej aj externej forme štúdia zriadené kontá v systéme Office 365 v tvare:

prvé písmeno z mena a priezvisko a poradové čí
napríklad František Mrkvička by mal:
Preto pre ďalšiu komunikáciu s Právnickou fakultou UK aj s Ekonomickou univerzitou používajte výlučne túto adresu. Adresát, na ktorého sa mailom obraciate, tak má istotu, že ste skutočne daným študentom univerzity.
Heslo ste dostali v októbri 2018 na mailovú adresu, ktorú ste uviedli do AISu Ekonomickej univerzity. Ak vám heslo chýba, spojte sa s pracovníkmi CIT cez stránku https://helpdesk.euba.sk/

S pozdravom
Ing. Hana Poláčková, PhD.
tútorka študijného programu EaP

pristup_do_siete_EDUROAM.png

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.