V rámci riešenia projektu ERASMUS+ EQAFIT - Enhanced Quality Assurance in the Financial Training sa uskutočnil dňa 22.11.2022 v miestnost 2B.50 na Národohospodárskej fakulte EUBA workshop s názvom "Perspektívy odborného vzdelávania a prípravy v oblasti financií, bankovníctva a poisťovníctva", na ktorom sa zúčastnili viacerí zástupcovia poskytovateľov odborného vzdelávania a prípravy v sektore finančných služieb, zástupcovia praxe zo sektora bakovníctva a poisťovníctva, ako aj študenti kurzov OVP.

 

V rámci workshopu boli účastníkom odprezentované výsledky projektu EQAFIT a tiež im bol predstavený online tool, ktorý umožní získať spätnú väzbu pre študentov, spoločnosti a poskytovateľov OVP, ktorý je k dispozícii na stránke projektu aj v slovenskej verzii na stránke: https://www.eqafit.org/quiz/?lang=sk

Workshop sa niesol v tvorivej atmosfére a počas celého workshopu medzi účastníkmi prebiehala bohatá diskusia. Diskutovalo sa o možnostiach skvalitnenia vzdelávania v oblasti finančných služieb na rôznych vzdelávacieho systému na SLovensku.

Viac informácií o projekte nájdete aj na stránke projektu: https://www.eqafit.org/

 

eqafit00

 

 

 

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.