Vážené študentky, vážení študenti!

Dovoľujme si Vás informovať o postupe a organizácii seminárov v prípade prenosu predmetov Základy ekonómie 2.

Študenti s prenosom predmetu Základy ekonómie 2 na Národohospodárskej fakulte a na Fakulte hospodárskej informatiky majú vytvorené samostatné skupiny Základy ekonómie 2 pre prenosy. Výučba bude prebiehať nasledovne:

  • krúžky FBP 1-4 a EAP 1-2: pondelok 17:00 v učebni B209,
  • krúžky FBP 5-7, MVP a AE, FHI: utorok 17:00 v učebni B202.

Poznámka: nie je možné preraďovanie študentov z jednej skupiny do druhej.

Študenti s prenosom predmetu Základy ekonómie 2 na Fakulte medzinárodných vzťahov majú vytvorenú samostatnú skupinu Základy ekonómie 2 pre prenosy. Výučba bude prebiehať nasledovne:

  • krúžky MEV 1-6: pondelok 17:00 v učebni A4.08,

V prípade nevyhnutnosti absolvovať seminár v seminárnej skupine inej fakulty, resp. v prípade kolízie času seminára určeného pre prenos a inej výučby podľa platného rozvrhu je potrebné sa so žiadosťou o túto zmenu obrátiť na zástupcu vedúcej Katedry ekonómie Ing. Ľubomíra Darma, PhD., e-mail: .

 

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.