Využi skvelú príležitosť a zúčastni sa stážového programu v OECD! 

Cieľom stážového programu OECD je dať šancu mladým, šikovným a motivovaným študentom ako si TY  pracovať na konkrétnych projektoch vo svojom študijnom zameraní. Úspešní kandidáti sa dostávajú do povedomia v oblastiach politiky a výskumu a majú jedinečnú príležitosť zdokonaliť svoje analytické schopnosti v skutočne medzinárodnom prostredí. 

 

Stáž sa bude vzhľadom na súčasnú situáciu spojenú s Covid-19 uskutočňovať na diaľku (home office). 

Minimálne požiadavky: 

  • Uchádzači musia byť študentmi denného štúdia po dobu stáže v odbore alebo oblasti súvisiacej s prácou OECD (ďalšie podrobnosti nájdete v zozname oddelení a pracovísk). 
  • Plynulá znalosť anglického a / alebo francúzskeho jazyka. 
  • Kandidát musí absolvovať v stáž v minimálnej dĺžke jeden mesiac/plný úväzok (40 hodín týždenne). Dĺžka stáže je obmedzená na šesť mesiacov s možnosťou jedného predĺženia až na maximálne dvanásť mesiacov. 
 

K prihláseniu je potrebné zaslať nižšie uvedené dokumenty e-mailom   do 15. októbra 2020: 

  • životopis – CV v angličtine, 
  • motivačný list v angličtine, 
  • výpis známok (v slovenčine) 

    Tak neváhaj a prihlás sa!  

    Tešíme sa na Vaše prihlášky! 

V prílohe nájdete priložený sprievodný plagát k ponuke stáže v OECD

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.