P O Z V Á N K A 

V rámci predmetu Etika, korupcia a transparentnosť prijal pozvanie na online prednášku a diskusiu Oliver Šimko na tému:

Ako nám gamifikácia môže pomôcť budovať aktívnu občiansku spoločnosť

 

Prednáška spojená s diskusiou sa uskutoční online cez MS Teams v utorok 30. 11. 2021 od 15:15 do 16:45. V prípade záujmu zúčastniť sa online stretnutia prosím napíšte na  najneskôr v pondelok 29. 11. 2021 do 12:00 (obed). 

Oliver Šimko založil a stojí na čele Luducrafts - gamifikačného dizajnového štúdia, ktoré vyvíja na mieru šité riešenia postavené na princípoch herného dizajnu, behaviorálnych vied a metodiky design thinking. Od roku 2014 má luducrafts na konte spoluprácu so spoločnosťami ako Slovenská sporiteľňa, innogy, Sygic, alebo Slovak Telekom. Svoju misiu rozšíril o snahu priniesť nové edukačné nástroje, ktoré by podporovali aktívne občianstvo. Jedným z príkladov je edukačná hra o konšpiráciach oBLUDnosti, ktorej je spoluautor. 

 

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.