V dňoch 15-17. novembra 2021 sa v Bratislave uskutočnil XIII. ročník projektu Nenápadní hrdinovia, určený pre študentov 9. ročníka základných škôl a stredných škôl. Anka Kalafutová, naša doktorandka, dlhodobo spolupracuje s OZ Nenápadní hrdinovia na organizovaní konferencií a vzdelávacích aktivít pre študentov a učiteľov. 

Počas svojho pôsobenia v organizácií sa zúčastnila množstva národných aj medzinárodných konferencií, zameraných na skúmanie dejín komunizmu na Slovensku. V organizácií vystupuje ako mediálny komunikátor, ktorý pravidelne zverejňuje tlačové správy a informácie o činnosti občianskeho združenia. V roku 2021 spolupracovala pri projekte zameranom na vzdelávanie študentov o období totality, ktorého výsledkom bola publikácia a jej distribúcia na základné a stredné školy po celom Slovensku.

Linky:

Webstránka združenia Nenápadní hrdinovia

Facebook združenia Nenápadní hrdinovia

Videozáznam z konferencie

anna.kalafutová nenápadní hrdinovia prezidentka 2021

Foto: Stretnutie s pani prezidentkou Zuzanou Čaputovou v Grasalkovičovom paláci pri príležitosti otvorenia nového ročníka projektu Nenápadní hrdinovia v zápase s komunizmom so študentmi základných a stredných škôl z celého Slovenska, 15.11.2021

anna.kalafutová nenápadní hrdinovia lexmann 2021

Foto: S europoslankyňou Miriam Lexmann, študentská konferencia projektu Nenápadní hrdinovia v zápase s komunizmom, 16.11.2021, Bratislava

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.