POZÝVAME VÁS NA PRVÉ SEED-HUB SOCIAL BUSINESS FORUM
 
Sociálne podnikania a inovácie v starostlivosti o seniorov v pohraničnom regióne SK-AT
Bratislava - Eisenstadt - Wien, 24/08/2021
 
Kedy: 24. september 2021, 9.30 – 15.20
Kde: EUBA - Ekonomická univerzita v Bratislave (Aula), Dolnozemská cesta 1, 852 35 Bratislava
Prihlasovanie: Prosíme, aby ste sa zaregistrovali najneskôr do 24. septembra tu https://survey.zsi.at/index.php/466491
 
Social Business Forum je plánované ako podujatie v prezenčnej forme pri dodržaní všetkých nevyhnutných opatrení súvisiacich s pandémiou COVID-19 a pri zmene situácie sa bude konať ako online.
Úvodné podujatie sa zameriava na príležitosti a inovácie pre sociálnych podnikateľov v oblasti sociálnej starostlivosti o seniorov a okrem toho prostredníctvom Impact Café ponúka priestor pre výmenu, transfer know-how a vytváranie príležitostí na spoluprácu v pohraničnom regióne.
Projekt Social Entrepreneurship Education and Development Hub (SEED-Hub) poskytuje podporu sociálnym podnikom, start-upom, mladým ašpirujúcim sociálnym podnikateľom a podnikateľkám, ako aj zamestnancom verejných inštitúcií pri vytváraní nových možností zosieťovania a ponukou cieleného vzdelávacieho programu. Jedným z hlavných cieľov projektu je vybudovanie cezhraničnej slovensko-rakúskej siete poskytovateľov sociálne prospešných riešení a sociálnych podnikateľov v pohraničnom regióne Trnavského, Bratislavského samosprávneho kraja, severného a stredného Burgenlandu, mesta Viedeň a Dolného Rakúska.
SEED-Hub je finančne podporený 85%-ami z programu INTERREG V-A Slovenská republika - Rakúsko – program spolupráce Európskej únie a Európskeho fondu regionálneho rozvoja (EFRR).
V prípade záujmu o výmenu skúseností so sociálnymi podnikateľmi z pohraničného regiónu a osobami zodpovednými za projekt Vám je k dispozícii SEED-Hub komunita na LinkedIn, Facebooku a Twitteri!
Kontakty pre prípad otázok:
Pamela Bartar (ZSI, Wien), Dissemination & PR:
Katarína Brocková (EUBA, Bratislava), koordinátorka projektu:
 

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.