Prihlás sa do špeciálneho kancelárskeho ping-pongového turnaja.

img 1656

Vitaj! Nečudujeme sa, že Ťa zlákal kancelársky ping-pong. Veď kto by nechcel, získať nekonečnú slávu?! Zaregistruj sa do prvého oficiálneho turnaja 2024 v kancelárskom ping-pongu získaj titul "najlepší alebo najlepšia kancelársky/-ka stolno-tenista resp. stolno-tenistka medzi ekonómami a ekonómkami"!

Je to však hlavne skvelá príležitosť spoznať mladších a starších spolužiakov ale aj učiťeľov a výskumníkov.

Registrácia

Zaregistruj sa ako hráč alebo hráčka na tomto odkaze

Od kedy - do kedy? 

Od kedy do kedy trvá turnaj? Turnaj začína začiatkom letného semestra a trvá do konca letného semestra 2024. Ako sa budú priebežne registrovať hráči a hráčky je možné uskutočniť jednotlivé zápasy. 

Pravidlá

  • Nižšie na tejto stránke nájdeš priebežne aktualizovaný zoznam registrovaných hráčov a hráčiek.
  • Tvojou úlohou je kontaktovať postupne jednotlivých hráčov alebo hráčky prostredníctvom @euba.sk e-mailu (alebo inak, ak vieš ako) a dohodnúť sa s ním alebo s ňou na zápase.
  • Ako bude samotný zápas prebiehať je len na vás dvoch. Chcete hrať “rýchlu smrť” na jedno kolo? O dva víťazné? Alebo o najlepšiu výmenu? Nám je to jedno!
  • Jediné pravidlo v tomto smere je, že za víťaza alebo víťazku je možné označiť len jediného z danej dvojice a tento verdikt je nemenný a nezvrátiteľný.
  • Zápas sa musí uskutočniť na špeciálne určenom stole v ECON HUBe v miestnosti 4B19 po 16:00 hodine tak, aby sme nerušili kolegov na chodbe. 
  • Pre potreby turnaja je dôležité, aby ste do konca semestra zaznamenali kto z vás dvoch je vítazom vašej hry. 
  • Ten alebo Tá, ktorá takto (ľubovóľne) porazí najväčší počet registrovaných hráčov do konca letného semestra 2024 sa stane víťazom turnaja! 
  • Ale pozor, ECON HUB je stále primárne miesto na učenie a vzdelávanie sa. Rešpektuj ostatných študentov a študentky, ktoré priestor využívajú za týmto účelom a uskutočni svoj zápas tak, aby si nikoho neobmedzoval/a pri práci, aj preto Ťa prosíme hraj po 16:00 mimo hlavných vyučovacích hodín.

Kto vyhral zápas? 

Dohrali ste svoj zápas vo dvojici? 

Na tomto odkaze zaznač, kto z vás vyhral.

Registrovaní hráči a hráčky: 

Meno Prezyvka ping-pongistu  e-mail  odohratý počet hier   priebežný počet víťazstiev
Richard Kališ Ping-kong 1 0
Martin Lábaj vymyslíme 0 0
Tomáš Oleš PodržRaketa 1 0
Flavio Malnati For(r)esta Gomma 0
Boris Kraus Kreppius 0 0
Peter Cicoň Číňan 0
Dominik Slaninák Kysucký backhand 2 2
Juraj Tichý Tichý zabiják 0 0
Lenka Vaverková Veverička 0 0
Jakub Slaninka Bejkon 0 0
Patrik Klimáček El Presidente 0 0
Tomáš Malinovský   0 0

 

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.