Milí študenti, v prípade že absolvujete predmet Odborná prax na I. alebo II. stupni štúdia, prosím v prípade otázok sa obráťte na naše kolegyne, ktoré zastrešujú tento predmet:

Konzultant pre predmet Odborná prax na I. stupni štúdia v slovenskom a anglickom jazyku : doc. Ing. Katarína Belanová, PhD.

Informaćný list predmetu I. stupeň

Konzultant pre predmet Odborná prax na II. stupni štúdia v slovenskom a anglickom jazyku : Ing. Marcela Rabatinová, PhD.

Informačný list predmetu II. stupeň

Po ukončení praxe je potrebné poslať:

1. Vyplnený formulár uverejnený na stránke fakulty
2. Výkaz práce (tabuľku, kde sú stĺpce dátum (deň), počet odpracovaných hodín (máte mať 78 hodín), popis práce). Vzor: prax_vzor.docx
 
Oba súbory musia mať pečiatku + podpis osoby zastupujúcej spoločnosť + tel. kontakt na ňu. Tieto 2 súbory je potrebné poslať ako scan v jednom e - maile príslušnej konzultantke pre odbornú prax. Prax musi byť vykonaná v akademickom roku, t.j.od 1.9. do 30.6, v ktorom je predmet Odborná prax zapísaný.

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.