Vážení študenti,

ak študujete na I. stupni Financie, bankovníctvo a poisťovníctvo a ste v druhom ročníku štúdia (externisti tretiaci) alebo na II. stupni Financie a dane a ste v prvom ročníku štúdia (externisti prváci, resp. druháci) môžete si vypísať návrh vlastnej témy záverečnej práce.

Podľa platnej smernice k záverečným prácam rektora č. 8/2021 čl. 3 odsek 3 „Tému môže vedúci práce, resp. školiteľ navrhnúť aj po dohode so študentom. Študent sa môže ešte pred termínom vypísania tém kontaktovať s potenciálnym vedúcim práce, resp. školiteľom a predložiť mu návrh témy záverečnej práce. Po vzájomnej konzultácii môže vedúci práce, resp. školiteľ navrhnúť takú tému, ktorú si so študentom vopred dohodol.“

Následne téma prejde procesom schvaľovania na katedre a v programovej rade. Pri vypisovaní používajte priložený formulár a pošlite ho na : 

Formulár posielajte len mailom vo  worde

Termín do: Činnosť
30.11.2023 Návrh vlastných bakalárskych a diplomových tém študentmi po konzultácii s potenciálnym školiteľom
31.1.2024 Návrh bakalárskych a diplomových tém školiteľmi v AIS vrátane anotácie
   
17.3.2024 Schvaľovanie záverečných prác v AIS
25.3 - 28.3.2024 Prihlasovanie študentov na témy

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.