Milí študenti, aj tento rok je možné navrhnúť si vlastnú tému bakalárskej a diplomovej práce, ktoré budú obhajované v akademickom roku 2024/2025.

 

Katedra bankovníctva a medzinárodných financií spolu s Katedrou poisťovníctva a Katedrou financií zastreší vedenie bakalárskych prác študentov študijného programu Financie, bankovníctvo a poisťovníctvo. Naša doména, v ktorej sa budú spracovávať bakalárske práce, je oblasť bankovníctva, finančných trhov, menovej politiky a medzinárodných financií.

Naša katedra spolu s Katedrou poisťovníctva povedie diplomové práce podľa záujmu študentov študijného programu Finančné trhy a investovanie

Harmonogram procesu tvorby a ponuky záverečných prác na KBMF NHF EU v Bratislave:

do 30. 11. 2023                 návrh vlastných bakalárskych a diplomových tém študentmi

31. 01. 2024                       návrh bakalárskych a diplomových tém školiteľmi

20. 02. 2024                       schvaľovanie záverečných prác na katedre

29. 02. 2024                       schválenie záverečných prác Programovou radou

17. 03. 2024                       vypísanie záverečných prác v systéme AiS2

25. 03. - 28. 03. 2024        prihlasovanie študentov na témy v AiS2

 

Vlastnú tému si môžete navrhnúť a poslať mailom tajomníčke Katedry bankovníctva a medzinárodných financií - Ing. Kataríne Gachovej, PhD.:   v MS Word prostredníctvom formulára, ktorý nájdete TU

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.