Milí študenti, aj tento rok je možné navrhnúť si vlastnú tému bakalárskej a diplomovej práce, ktoré budú končiť v akademickom roku 2023/2024.

 

 

Katedra bankovníctva a medzinárodných financií zastreší vedenie celkovo 50 kusov bakalárskych prác študentov študijného programu Financie, bankovníctvo a poisťovníctvo v oblasti bankovníctva, finančných trhov a menovej politiky. Spolu s Katedrou poisťovníctva povedie diplomové práce podľa záujmu študentov študijného programu Finančné trhy a investovanie

Harmonogram procesu tvorby a ponuky záverečných prác na KBMF NHF EU v Bratislave :

do 30. 11. 2022                   návrh vlastných bakalárskych a diplomových tém študentmi

09. 01. 2023                        schvaľovanie záverečných prác 

20. 01. 2023                       vloženie tém a zadania všetkých záverečných prác do AIS

23. 01. - 27. 01. 2023         prihlasovanie študentov na témy

Vlastnú tému si môžete navrhnúť a poslať mailom na sekretariát Katedry bankovníctva a medzinárodných financií - Bc. Silvii Hupkovej na mail :

 

Do žiadosti uvediete

  • meno a priezvisko,
  • študijný program,
  • denné/externé štúdium,
  • názov práce a
  • krátku anotáciu.

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.