Ako už sa v posledných rokoch stalo zvykom, aj Katedra bankovníctva a medzinárodných financií sa podieľa na vzdelávaní našich najmenších spoluobčanov. V utorok 16.7. sa pod vedením doc. Ing. Petra Árendáša PhD. konala v rámci "Detskej ekonomickej univerzity 2019 v anglickom jazyku" prednáška s názvom "Investovanie pre deti". 

V rámci prednášky sa "detskí vysokoškoláci" dozvedeli niečo o základných princípoch investovania, pričom investovanie si vyskúšali aj v praxi. V rámci jednoduchej hry mohli investovať do akcií niekoľkých známych spoločností. Mohli tiež nakúpiť kakao, ropu, nehnuteľnosť a umelecké diela. O motiváciu sa postarala skutočnosť, že namiesto peňazí investovali cukríky. Najúspešnejšie tímy si tak dokázali celý deň pekne osladiť.

DU1

DEU2

DEU3

DEU4

DEU5

DEU6

DEU7

DEU8

 

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.