Konzorcium projektu Erasmus+ KA2 D-COLLAB Vás pozýva na D-COLLAB MULTIPLIKAČNÉ PODUJATIE How to use digital technologies effectively in teaching and learning?

22. apríl 2022, 9:30-15:30  

Miesto konania: Spoločenská miestnosť NHF, Ekonomická univerzita v Bratislave, Dolnozemská cesta 1, 852 35,  Bratislava, Slovensko

Toto odborné podujatie je organizované so snahou predstaviť a diskutovať  skúsenosti s digitálnou výučbou a vzdelávaním počas pandémie Covid-19. Predstavíme výsledky z prieskumu medzi univerzitnými študentmi a učiteľmi zameraného na ich skúsenosti s online vzdelávacím procesom počas pandémie Covid-19. V diskusii sa tiež budeme venovať metódam a technologickým nástrojom, ktoré sú efektívne v digitálnom vzdelávacom prostredí. Podujatie sa koná v rámci implementácie projektu D-COLLAB a projektový tím sa podelí o svoje poznatky z týchto oblastí. Pozvaní zahraniční odborníci na digitálne vzdelávanie a tréningy budú prezentovať svoje postrehy a skúsenosti. Podujatie má slúžiť aj ako diskusné fórum, na ktorom budú mať účastníci príležitosť diskutovať o výzvach, ktorým v tejto oblasti čelili/čelia  a podeliť sa o svoje skúsenosti s digitálnym vzdelávaním. 

Pripojte sa k nám a vymeňme si poznatky a skúsenosti, nájdime spoločné možnosti pre ďalšiu spoluprácu!

Účasť na podujatí je pre všetkých účastníkov bezplatná.

Počet účastníkov podujatia je obmedzený. Registrujte sa hneď teraz!

Predbežný program je uvedený tu: D-collab_multiplier_event_program.pdf

Zaregistrujte sa na nasledovnom linku Registrácia TU

Na podujatí bude pre všetkých účastníkov zabezpečený bezplatný obed a občerstvenie.

Podujatie sa bude konať v ANGLICKOM JAZYKU.

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.