Študenstký parlement NHF bol tento rok spoluorganizátorom medzinárodnej ekonomickej súťaže HSBC - High School Business Challenge. Tím študentov NHF prijal túto výzvu a zhostil sa úlohy priniesť niečo i pre študentov stredných škôl, ktorých neskôr radi privítame medzi našimi úspešnými študentmi na Národohospodárskej fakulte EU v Bratislave.

 

Tímy aktívnych, mladých ľudí z celého Slovenska bojovali počas celého akademického roka o pozície na okresnej, regionálnej i národnej úrovni. Spoločne s pomocou skvelo obsadenej poroty zo strany partnerov zo Slovenskej sporiteľne - Norberta Hovančáka, Patrika Pajtáša, ako aj z VOLIS International - Martina Voleka, zástupcov zamestnancov NHF - Mateja Bóra, Ľubormíra Darma, Petra Gernáta, Romana Klimka a zástupcu ŠP NHF Tomáša Mazána vybrali víťazný tím smerujúci na medzinárodné kolo do Varšavy.

Slovenský tím napokon obstál v medzinárodnom prostredí a vyhral 1. miesto. Šikovní, rozhľadení a cieľavedomí študenti z tímu GBAS Flexers C. B. boli v zložení: Samuel Mihalčík, Filip Chobor, Anton Krilek, Gabriel Berger, Šimon Pekar, Andrej Mokriš (mentor). Teší nás, že ich kvality dokázali obhájiť a získali tak prvé miesto spomedzi krajín V4. Víťazom držíme palce v ďalšom štúdiu!

hsbc 2

hsbc 3

 

 

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.