Predpokladáme, že v časoch, keď ešte stále v hrajú prím témy súvisiace s koronakrízou, jej dopadmi,opatreniami a pod., dobre padne pestrejšia zmes ekonomických tém.

Vďaka dobrému dojmu z tohtoročného fakultného kola ŠVOČ (študentskej vedeckej a odbornej činnosti)Vďaka dobrému dojmu z tohtoročného fakultného kola ŠVOČ (študentskej vedeckej a odbornej činnosti)sme pravidelnú sekciu „Téma čísla“ nahradili mimoriadnou sekciou „Z výskumnej činnosti študentov“.Pripravili sme ju s našimi študentmi - účastníkmi ŠVOČ - úpravou ich prác do podoby kratšíchčlánkov.

Ako aktualitu prinášame pohľad na náhlu stratu tradičnej konkurenčnej výhody priemyselnej výroby vAko aktualitu prinášame pohľad na náhlu stratu tradičnej konkurenčnej výhody priemyselnej výroby vSR. A v sekcii „Zaujímavosti“ sa dočítate o problémoch spojených s prebytočnou likviditou v bankáchaj o takzvanom európskom akademickom paradoxe.

Nové číslo časopisu si môžete pozrieť tu.

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.