Katedra sociálneho rozvoja a práce Národohospodárskej fakulty EUBA sa opäť zapojila do výnimočného projektu organizácie JA Slovensko, n. o. Social Innovation Relay. Eva Pongrácz, vedúca katedry, zabezpečila webinár pre študentov stredných škôl na tému sociálneho podnikania a bola členkou odbornej poroty v rámci Národného finále súťaže, ktoré sa konalo 11. mája 2021.

 

V celoslovenskom finále predstavilo 10 najlepších tímov svoje podnikateľské nápady sociálneho podnikania. Víťazným nápadom sa stal bezodpadový voskový popisovač na biele tabule SCRIBO vyrábaný recyklovaním vosku z odpadu voskových tlačiarní. Je to dobrý príklad ako realizovať princípy cirkulárnej ekonomiky v praxi. Víťazný tím postupuje do medzinárodného finále súťaže.

Ďalšie informácie a kompletná tlačová správa sú dostupné na stránkach:

https://www.jaslovensko.sk/sir/

https://nn.sk

sir

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.