Chceš študovať niektorý z našich výborne hodnotených programov s úzkym prepojením na prax? Máš nejaké otázky ohľadom podávania prihlášok na druhý stupeň alebo chceš zistiť aké skúsenosti majú so štúdiom priamo študenti?

Po mimoriadne úspešnom informačnom dni na bakalárske štúdium pozývame všetkých študentov, ktorí sa zaujímajú o inžinierske štúdium na informačný deň na 2. stupeň štúdia. Informačný deň bude prebiehať formou virtuálnych diskusií s kolegami, ktorí zabezpečujú výučbu na príslušnom študijnom programe. Každý študijný program má vytvorený svoj vlastný kanál, kde budú 9.3.2021 v čase od 12:00 do 13:30 prítomní tak zástupcovia pedagogickej obce, ktorí zabezpečujú daný program, ako aj študenti daného programu a tiež aj študijné referentky. 

Viac informácií a jednotlivé kánály k študijným programom nájdete priamo v skupine MS Teams.

Tešíme sa na všetkých v MS Teams, pridajte sa cez kód tímu: oxi2y45

 

info den ing2

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.