Skúškové obdobie pre študentov 3. ročníka denného bakalárskeho štúdia a 4. ročníka externého bakalárskeho štúdia trvá od 3.5. do 22.5.2021.  

 

Štátne skúšky (riadny termín) sa uskutočnia v termíne od 7.6. do 11.6. 2021 pre študentov všetkých študijných programov okrem študentov študijného programu Ekonómia a právo. 

Štátne skúšky pre študentov študijného programu Ekonómia a právo na Národohospodárskej fakulte (NH náuky) sa uskutočnia dňa 7.6. 2021 a na Právnickej fakulte (Správne právo) v termíne 16.6. až 18.6. 2021. 

Študenti sa na štátne skúšky prihlasujú prostredníctvom systému AIS. 

Štátnych skúšok v auguste 2021 sa môžu zúčastniť študenti, pre ktorých ide o opravný termín resp. študenti, ktorí sa zúčastnili pobytu v rámci Erasmu. 

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.