Skúškové obdobie pre študentov 2. ročníka denného inžinierskeho štúdia a 3. ročníka externého inžinierskeho štúdia trvá od 3.5. do 22.5.2021.  

 

Štátne skúšky (riadny termín) sa uskutočnia v termíne od 24.5. do 28.5. 2021 pre študentov všetkých študijných programov. Štátne skúšky (riadny termín) pre študentov, ktorí sa zúčastnia pobytu v Nottinghame, sa uskutočnia dňa 27.8. 2021

Študenti sa na štátne skúšky prihlasujú prostredníctvom systému AIS. 

Štátnych skúšok v auguste 2021 sa môžu zúčastniť študenti, pre ktorých ide o opravný termín resp. študenti, ktorí sa zúčastnili pobytu v rámci Erasmu alebo pobytu v Nottinghame. 

Ak sa študent neprihlási na riadny termín štátnych skúšok, je povinný sa zapísať do ďalšieho ročníka v nadštandardnej dĺžke štúdia s povinnosťou úhrady školného. 

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.