Nový semester, nový harmonogram DSC aktivít. Naši študenti majú ďalšiu unikátnu možnosť naučiť sa základy programovania v Pythone, pochopiť oblasť Data Science a spoznať nových ľudí.

 

V letnej edícií nadviažeme na znalosti, ktoré sme spolu naberali od septembra do decembra minulého roka. V priebehu marca uvidíme ako sa nám bude dariť s našim modelom umelej inteligencie na trhu s realitami.

Informácia pre tých, ktorí neboli súčasťou minulo-semestrálnych aktivít klubu. Znalosť Python-u nie je nutná. Lekcie budú pokrývať iba základné príkazy a nebude náročné ich zvládať. Komplikované by mohlo byť to, že sa budeme venovať iba veľmi úzkej a špecifickej časti programovania bez širšieho kontextu, ktorý bol predstavený v zime.

Na programe budú tri prednášky, počas ktorých vypracujeme pod vedením odborníkov z praxe (ERSTE GROUP IT - Viedeň) kompletný end-to-end machine learning projekt. Cieľom týchto troch lekcií je naprogramovať model umelej inteligencie, ktorý bude predpovedať ceny nehnuteľností v Kalifornii. Počas lekcií si zopakujeme ako pracovať s dátami a ako ich jednoducho a hravo upravovať do želanej podoby, pozrieme sa lepšie na vizualizačné techniky a napíšeme spoločne samoučiaci sa algoritmus.

Kurzy budú prebiehať iba v priebehu MARCA v klasickom čase v utorok medzi 17.00 až 18.30 v miestnosti D117 (stará budova). Konkrétne dátumy a náplň cvičení je podrobnejšie vypracovaná v priloženom dokumente.

Prihlásiť sa môžete prostredníctvom registračného formulára. V prípade iných otázok sa dozviete viac na

Tešíme sa na vašu účasť.

Podrobný harnonogram kurzov

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.