V akademickom roku 2018/2019 sa študenti, resp. absolventi 1. a 2. stupňa štúdia na NHF EU v Bratislave zúčastnili so svojimi prácami na celouniverzitnom kole Študentskej vedeckej a odbornej činnosti (ŠVOČ) a dosiahli významný úspech.

Cenu rektora EU v Bratislave za 1. miesto na celouniverzitnom kole ŠVOČ  získal Ing. Dávid  Hojdan, absolvent 2. stupňa štúdia na NHF EU v Bratislave, s prácou „Je káva nad zlato? Odhad cenovej elasticity“.

Hojdan_-_2._stupeň.jpg

 Cenu rektora EU v Bratislave za 2. miesto  na celouniverzitnom kole ŠVOČ  získali Bc. Tomáš Oleš a Bc. Tomáš Ševček, absolventi 1. stupňa štúdia na NHF EU v Bratislave, s prácou Fungovanie transmisných mechanizmov v závislosti od stupňa naplnenia optimálnej menovej oblasti.

Ševček_Oleš_-_1._stupeň.jpg

Študentom/absolventom ako aj učiteľom NHF EU v Bratislave, ktorí ich k tomuto úspechu v oblasti vedy a výskumu doviedli, srdečne gratulujeme a prajeme im ešte veľa ďalších úspechov v ich budúcej vedecko-výskumnej činnosti. 

 

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.