Projekt celoživotného vzdelávania pre odbornú verejnosť, zostavený v spolupráci troch európskych univerzít Bucharest University of Economics, University of Economics Varna a Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave, ktorého výsledkom je certifikát, tentokrát prilákal 15 záujemcov z podnikateľského sektora z Rumunska.

Počas víkendu 22.-24.3.2024 strávili účastníci na vzdelávaní dva dni na Národohospodárskej fakulte, kde prebiehali workshopy pod vedením skúsených lektorov a v rámci programu mali možnosť navštíviť aj AmCham Slovakia. Vzdelávanie v rámci projektu  Business Development and Leadership in an International Context sa u účastníkov stretlo s veľkým úspechom a bolo hodnotené veľmi pozitívne, preto má Národohospodárska fakulta aj naďalej ambíciu pokračovať v jeho organizácii. Veríme, že pretrvá záujem tak u zahraničnej, ako aj domácej odbornej verejnosti.

Viac informácií o programe nájdete tu

nedeľa 6

sobota 3

sobota 4

piatok v amcham 1

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.