Dňa 4. novembra 2022 sa konal online v prostredí MS Teams tréning pre učiteľov zameraný na metodológiu a technológie online vzdelávania.

Odborníci so Španielska, Talianska a Cypru účastníkom prezentovali  zaujímavé témy, napríklad, ako si zvoliť vhodnú vzdelávaciu online platformu, ako aktivizovať študentov v rámci online vzdelávania, aká je úloha skupinovej diskusie a nových metód aktívneho učenia v digitálnom prostredí, alebo ako vytvoriť, čo najefektívnejšie online vzdelávacie prostredie.

Veríme, že tréning bol pre účastníkov podnetný a nové skúsenosti a poznatky budú aplikovať v rámci svojho online výučby.

 

Projekt je financovaný z programu Erasmus+

logosbeneficaireserasmusleft sk 1

Podpora Európskej komisie na výrobu tejto publikácie nepredstavuje súhlas s obsahom, ktorý odráža len názory autorov, a Komisia nemôže byť zodpovedná za prípadné použitie informácií, ktoré sú v nej obsiahnuté.

 

1

8

7

 

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.