Vážené študentky, vážení študenti!

Dovoľujme si Vás informovať o postupe a organizácii seminárov v prípade prenosu predmetov Základy ekonómie 1, Základy ekonómie alebo Ekonomická teória 1.

Študenti s prenosom predmetu Základy ekonómie 1 alebo predmetu Ekonomická teória 1 (predmet bol vyučovaný pre EaP, v súčasnosti s názvom Základy ekonómie 1) na Národohospodárskej fakulte majú vytvorenú samostatnú skupinu Základy ekonómie 1 pre prenos. Výučba bude prebiehať pondelok o 17:00 v učebni D116.

Študenti s prenosom predmetu Ekonomická teória 1 (v súčasnosti s názvom Základy ekonómie 1) na Fakulte hospodárskej informatiky a Fakulte aplikovaných jazykov, kde sa už predmet Základy ekonómie 1 nevyučuje, majú vytvorenú samostatnú skupinu Základy ekonómie 1 pre prenos. Výučba bude prebiehať pondelok o 17:00 v učebni D116.

Študenti s prenosom predmetu Základy ekonómie 2 (v súčasnosti s názvom Základy makroekonómie) na Fakulte podnikového manažmentu majú vytvorené samostatné skupiny, do ktorých sú rozdelený nasledovne:

- Základy makroekonómie – Prenos 1: 2 ročník + 3 ročník krúžky 1 až 7;                                                                                                                                                           Výučba bude prebiehať štvrtok o 17:00 v učebni D116.

- Základy makroekonómie – Prenos 2: 3 ročník krúžky 8 až 20.                                                                                                                                                                           Výučba bude prebiehať štvrtok o 17:00 v učebni D113.

Študenti s prenosom predmetu Základy ekonómie na Obchodnej fakulte majú vytvorenú samostatnú skupinu Základy ekonómie pre prenos. Výučba bude prebiehať štvrtok o 17:00 v učebni B211.

V prípade nevyhnutnosti absolvovať seminár v seminárnej skupine inej fakulty, resp. v prípade kolízie času seminára určeného pre prenos a inej výučby podľa platného rozvrhu je potrebné sa so žiadosťou o túto zmenu obrátiť na zástupcu vedúcej Katedry ekonomickej teórie (Ing. Ľubomíra Darma, PhD., email: ).

 

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.