Vážené študentky, vážení študenti,

študenti s prenosom predmetu Ekonomická teória 2 sú zaradení nasledovne:

Fakulta hospodárskej informatiky - študenti sa zaradia do ktorejkoľvek seminárnej  skupiny 1. ročníka FHI, v ktorej je voľná kapacita (počet študentov v skupine nižší ako 26 študentov)

Fakulta medzinárodných vzťahov - študenti sa zaradia do ktorejkoľvek seminárnej  skupiny 1. ročníka FMV, v ktorej je voľná kapacita (počet študentov v skupine nižší ako 26 študentov)

Fakulta aplikovaných jazykov - študenti sa zaradia do ktorejkoľvek seminárnej  skupiny 1. ročníka FAJ, v ktorej je voľná kapacita (počet študentov v skupine nižší ako 26 študentov)

Národohospodárska fakulta (okrem EaP) - študentom bol zapísaný ako prenosový predmet Základy ekonómie 2 – študenti sa zaradia do ktorejkoľvek seminárnej  skupiny 1. ročníka študijných programov NHF z predmetu Základy ekonómie 2 (okrem študijného programu EaP), v ktorej je voľná kapacita (počet študentov v skupine nižší ako 26 študentov)

Národohospodárska fakulta (EaP) - študenti sa zaradia do ktorejkoľvek seminárnej  skupiny 1. ročníka určeného pre študijný program EaP, v ktorej je voľná kapacita (počet študentov v skupine nižší ako 26 študentov)

Obchodná fakulta - študenti sa zaradia do ktorejkoľvek seminárnej  skupiny 1. ročníka určeného pre Fakultu medzinárodných vzťahov alebo Fakulty aplikovaných jazykov, v ktorej je voľná kapacita (počet študentov v skupine nižší ako 26 študentov)

 

Študenti s prenosom predmetu Makroekonómia (2. stupeň)

Študenti sa zaradia do ktorejkoľvek seminárnej  skupiny študijných programov 1. ročníka 2. stupňa štúdia určeného pre Národohospodársku fakultu (2. stupeň), v ktorej je voľná kapacita (počet študentov v skupine nižší ako 26 študentov)

Študenti majú povinnosť osloviť vedúceho seminárnej skupiny a zaradiť sa do seminárnej skupiny najneskôr do 2 týždňa semestra.

POZOR: Študenti sa môžu zaradiť len do seminárnej skupiny určenej pre ich fakultu, resp. určenú fakultu v prípade OF, pričom si môžu vybrať do ktorej skupiny sa chcú zaradiť. Následne sú povinní kontaktovať vyučujúceho v tejto skupine e-mailom.

Ak počet študentov v jednej skupine presiahne kapacitu študijnej skupiny (26 študentov), vyučujúci študenta do študijnej skupiny nezapíše a študent  osloví vyučujúceho v inej seminárnej skupine na jeho fakulte. 

 

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.