V týchto dňoch sa k študentom Ekonomickej univerzity v Bratislave dostáva efektívna pomôcka na precvičenie a porozumenie  predmetu makroekonómia od autorov:  Peter Leško, Marta Martincová, Eva Muchová a Karol Trnovský

Učebná pomôcka, ktorá sa skladá z 19 kapitol, z ktorých každá obsahuje teoretické východiská k téme, základné pojmy, príklady a grafické analýzy, úlohy na uvažovanie,  posudzovanie pravdivosti výrokov, testovacie otázky a doplňovanie textu. Študenti si môžu porovnať svoje riešenia úloh so správnymi riešeniami a postupmi, ktoré sú uvedené na záver každej kapitoly.

Po obsahovej stránke je učebný text kompatibilný s hlavným prúdom makroekonómie, ktorý reprezentujú relevantné učebnice makroekonómie, napríklad od N. G. Mankiwa, O. Blancharda, P. Krugmana alebo R. Holmana. Učebný text je praktickou pomôckou pre študentov pri domácej príprave na semináre a na skúšku, ale aj pre vyučujúcich pri práci na seminároch.

 

obrázok praktikum

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.