Oddelenie mikroekonómie na Katedre ekonomickej teórie zorganizovalo v súvislosti s podujatím „Týždeň vedy a techniky“ dňa 9. novembra 2020 „Workshop k výskumnej a publikačnej činnosti Oddelenia mikroekonómie.“  

Cieľom workshopu bolo oboznámiť členov KET o aktuálnom stave výskumnej a publikačnej činnosti daného oddelenia. V súčasnosti v oblasti výskumu sa členovia Oddelenia mikroekonómie venujú publikačnej činnosti v závislosti od zapojenia do jednotlivých projektov VEGA. Významnou publikáciou oddelenia za rok 2020 je vysokoškolské skriptum Mikroekonómia, ktorého autorkami sú doc. Ing. Vieroslava Holková,CSc. a Ing. Alexandra Veselková, PhD. Oddelenie mikroekonómie pripravuje Praktikum z mikroekonómie 2, ktoré je súčasťou Edičného zámeru EUBA v r. 2021.

Želáme členom Oddelenia mikroekonómie veľa elánu do ďalšej tvorivej práce.  

 

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.